Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ilomacrix Pro Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Set 2 lampi Led RGB, bluetooth, USB, 28 cm
13897 lei
Brand
Youndra
Cod produs
ILOP104
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Imbunatatiti-va experienta de divertisment cu setul nostru de 2 bare iluminare LED RGB.
Luminile LED inteligente raspund si se sincronizeaza la sunetul muzicii, filmului sau jocului dvs. printr-un microfon intern, foarte sensibil.
Creati o ambianta dinamica pentru jocuri, seri de film, zile de nastere, decor pentru casa si ocazii speciale precum Ziua Copilului, Craciunul, Ziua Indragostitilor si aniversari.
Perfect pentru a imbunatati atmosfera generala a oricarui decor.
Lampile LED RGB adauga profunzime de culoare jocurilor sau televizorului dvs., creand o experienta vizuala mai impresionanta. Bara luminoasa LED RGB include 15 moduri de scena si 4 moduri de muzica, adancime de pana la 16 milioane de culori, semnul de nuanta va va oferi un mediu de joc plin de culoare, imbunatatiti experienta filmelor si a jocurilor.
Usor de instalat: design USB plug-and-play, mai multe metode de control de la distanta.
Setul de lampi LED RGB ultra subtire are o forma unica , vine cu o varietate de moduri RGB care pot fi comutate din telecomanda, controler sau aplicatia mobila, reflectand mai mult ritm muzical (efectul de afisare este mai remarcabil atunci cand mai multe produse sunt unul langa altul).
Cu senzor de sunet de mare sensibilitate incorporat, lampile LED RGB cu iluminare ambientala a televizorului sau monitorului se pot sincroniza perfect cu muzica dvs. redata sau sunetul televizorului/PC-ului. Luminile danseaza cu muzica, creeand o dimensiune de imersiune spatiala, imbunatatiti-va experienta de joc/film si bara luminoasa a monitorului care accepta patru moduri muzicale (Classic, Soft, Dynamic, Disco). Perfecte pentru live, petreceri karaoke si jocuri.

Setul 2 lampi LED RGB iluminare inteligenta ofera multiple moduri de optimizare a efectului de iluminare :

- atunci cand luminile cu LED-uri ale televizorului sau monitorului sunt conectate la aplicatie prin bluetooth, va puteti bucura de acces la functia de cronometru, moduri personalizabile de culoare si scena.
- de asemenea, va puteti ajusta culorile si modurile preferate prin butoanele de baza ale luminilor de imersiune ale televizorului (Asistentul Alexa si Google nu sunt acceptate pentru moment)

Mai multe moduri de conectare si control:

- conexiune Bluetooth prin controlul aplicatiei pentru mobil
- prin controlerul atasat
- telecomanda

Design elegant: inaltimea lampilor LED RGB este de 28 cm si se integreaza perfect in diverse ocazii, cum ar fi muzica de pe calculator / laptop , efecte de atmosfera ritmica sau imbunatatind experienta de joc competitiva.

Despre sincronizarea muzicii cu setul de lampi lumini LED RGB

Bara luminoasa nu poate fi pornita si oprita in acelasi timp cu dispozitivul. De asemenea, este important sa urmati instructiunile producatorului pentru utilizarea si manipularea corecta a barei luminoase.

Caracteristici

- Iluminare ambientala
- Setarea temporizatorului
- Sincronizare cu muzica
- Optiuni de culoare personalizabile
- Presetari pentru scena (moduri afisare lumini)
- Integrare cu aplicatie pentru mobil (Bluetooth)
- 16 milioane de culori disponibile
- Instalare simpla Plug & Play
- Lumina Decorare camere de jocuri
- RGB Ritm Muzica Lumina
- Control prin aplicatie pentru mobil
- Design unic
- Carcasa ultra-subtire

3 metode de control disponibile :

Avand la dispozitie atat o telecomanda, cat si o aplicatie pentru mobil sau un controler, reglarea lampilor LED RGB nu a fost niciodata mai usoara pentru a se potrivi oricarei scene sau dispozitii.
Comutati cu usurinta intre diferite moduri, reglati-va iluminarea dupa cum doriti, totul cu doar cateva clicuri sau atingeri simple.

Experimentati confortul si flexibilitatea suprema in controlul luminii.

Functia de cronometru

Aplicatia are o functie convenabila de cronometru care va permite sa programati o alarma care va clipi cu culoarea selectata, servind ca un memento vizual pentru a va trezi si a va incepe ziua.
Din Gura in Gura