Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ilomacrix Pro Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Set 3 bucati scutece absorbante, lavabile pentru catei
10783 lei
Brand
Youndra
Cod produs
ILOP20
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
[Scutece super absorbante, lavabile pentru caini] Cea mai buna calitate si solutie pentru animalele de companie. Scutecele sunt lavabile si reutilizabile , concepute special pentru femelele mici si mijlocii care se afla in perioada fiziologica.

[3 bucati per parchet] Fiecare pachet vine cu 3 bucati de scutece super absorbante, lavabile si reutilizabile, cu model, perfecte pentru animalele de companie.
Scutecele lavabile pentru caini sunt ecologice si economice.

[Rezistente la apa] Designul nou pentru scutecele super absorbante, lavabile si reutilizabile pentru caini, asigura o dubla siguranta impotriva scurgerilor de lichide atunci cand cainele este intins pe burta sau pe spate. Rezistente la scurgeri, cu suprafata exterioara impermeabila si prevazute la interior cu tampoane super-absorbante, cusute pentru a preveni scurgerile si posibila deteriorare a covoarelor, canapelelor si asa mai departe. Are inchideri usoare de fixare, pentru o potrivire perfecta. De asemenea, scutele super absorbante lavabile si reutilizabile sunt prevazute cu o captuseala interioara confortabila, cu uscare rapida.

[Reutilizabile si puternice] Scutecele super absorbante sunt bine croite, din tesatura durabila si de calitate. Aceste scutece pentru caini pot rezista spalarii frecvente si utilizarii de zi cu zi. Sunt dotate cu o banda magica mai larga, care permite cainilor sa se miste liber. Acest scutec super absorbant, lavabil si reutilizabil nu aluneca usor, ramane strans pe animalul de companie.

[Absorbtie rapida si rezistente la scurgeri] Scutecele super absorbante au tampoane interioare pentru o super absorbtie, perfecte pentru catei sau caini neantrenati sau incontinenti in caldura/continent. Talia elastica previne scurgerea oricarui lichid si posibila deteriorare a mobilierului sau a diferitelor suprafete din casa, masina etc.

Scutecele super absorbante, lavabile si reutilizabile, pentru caini sunt rezistente la mizerie, concepute avand in vedere confortul si durabilitatea. Sunt perfecte pentru caini in calduri, pentru dresaj la olita si incontinenta cainelui.

Aceste scutece moi pentru caini ajuta animalul tau de companie sa se mentina curat si uscat intre plimbari, astfel incat bebelusul tau cu blana se va simti confortabil si nu va fi deranjat sa le poarte.
Din Gura in Gura